Jaarlijks verzorgen wij met ons team duizenden taxi ritten van of naar diverse luchthavens. Dit zijn voornamelijk Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam-The Hague Airport (Zestienhoven), Eindhoven Airport en Brussels Zaventem Airport. Door onze brede ervaring op dit gebied behoren wij tot de meest ervaren taxicentrale op gebied van luchthavenvervoer.

Bij ons bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en service. Kortom, een uitstekende dienstverlening. 

De HTC Taxi Centrale Den Haag vervoert haar passagiers met luxe voertuigen van en naar de vliegvelden. Daarmee proberen wij u te voorzien van de maximale veiligheid en comfort.

U kunt uw taxi van en/of naar het vliegveld op elk gewenst tijdstip reserveren. Dit kan per mail via  of telefonisch via 070-7779999.

Voor het ophalen van een vliegveld is het belangrijk dat u de vluchtnummer, verwachte aankomsttijd- en datum bij de hand heeft. Daarnaast is het belangrijk om uw naam en mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.

Via het internet houden wij uw vlucht zoveel mogelijk in de gaten en zullen ons best doen ervoor te zorgen dat uw taxi in geval van een vervroegde landing eerder op de betreffende luchthaven voor u klaarstaat. De taxi chauffeur zal telefonisch contact met u opnemen om ergens op het vliegveld af te spreken. Dit zal meestal bij de meetingpoint zijn.

Wilt u meer informatie over luchthavenvervoer? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@htctaxi.nl  of telefonisch via 070-7779999.