Bent u op zoek naar betrouwbaar personenvervoer in Den Haag? De HTC Taxi Centrale Den Haag biedt u de beste service.

De HTC taxi centrale biedt personenvervoer aan voor diverse doelgroepen in Den Haag en omgeving.

Met een ervaren team van gediplomeerde en gekwalificeerde taxi chauffeurs en centralisten, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te mogen vervoeren.

Of het nou om een kort ritje of een lange taxi rit gaat, bij de HTC taxi centrale bent u in alle gevallen van harte welkom!

Een avondje uit kan dus ontspannen beginnen, zonder bijvoorbeeld de zorg voor het vinden van een geschikte parkeerplaats of een ‘BOB’ voor de terugreis. Wij halen u namelijk ook graag weer op.

Sluiten de dienstregelingen van verschillende openbaar vervoersdiensten niet voldoende op elkaar aan, of is uw locatie lastig te bereiken met het openbaar vervoer? Wij vervoeren u daar waar mogelijk graag van deur tot deur.

Ook uw vervoer van en naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, verzorgingshuis enzovoorts, verzorgen wij graag voor u. Bent u slecht ter been, of heeft u andere lichamelijke beperking(en)? Wij reiken graag een hand naar u uit. Daar waar nodig begeleiden en assisteren wij u graag  bij het in- en uitstappen. Ook uw eventuele inklapbare rolstoel of rollator vervoeren wij met alle gemak mee.

Wilt u meer informatie over HTC personenvervoer? Neem dan contact met op met de HTC Haagse Taxi Centrale Den Haag. Dit kan per mail via  of telefonisch via 070-7779999. Klantvriendelijk betrouwbaar en veilig !